Het verhaal van Jacqueline

Door 23/04/2018Blog berichten
Jacqueline is een energieke, doortastende en kordate vrouw van 45. Ze is dol op haar man en hun drie kinderen, die ze faciliteert in hun hobby’s: sport, ballet en huisdieren. Omdat familie erg belangrijk voor haar is, verleent ze, naast de zorg voor haar gezin, ook mantelzorg aan haar (schoon)ouders. Tel daarbij nog een veeleisende baan bij een multinational en een bloeiend sociaal leven op. Kortom, véél bordjes om in de lucht te houden!

Toen ze met mij kwam praten, gaf ze aan, dat ze de hele dag voor iedereen aan het hollen, draven en regelen was, waardoor de dingen die ze zelf altijd leuk vond om te doen, er bij in schoten. Want ja, ze wilde ook niemand teleurstellen en het voor iedereen goed doen. En de laatste tijd ging dat steeds meer wringen.

Om te beginnen hebben we in kaart gebracht waar ze zoal haar tijd in stak. Haar reactie was: ”Als ik het zo onder elkaar zie staan, snap ik waarom het me soms te veel wordt…..”

Op basis van de energie die ze van de respectievelijke “bordjes” kreeg, kon ze prioriteiten stellen, keuzes maken. Ze leerde hoe ze “Nee” kon zeggen zonder mensen tegen zich in het harnas te jagen of zich hierover schuldig te voelen.

Tenslotte ging een lang gekoesterde wens in vervulling: ze wilde de halve marathon lopen. Doordat ze tijd neemt om te hardlopen, staat ze fitter en energieker in het leven. Haar werk/privé situatie is beter in balans, ze staat relaxter in het leven en ook de relatie met haar man en kinderen is verbeterd!

Heb je soms óók het gevoel dat er van alle kanten teveel van je verwacht wordt (door jezelf en door anderen)? Dat elke activiteit op zich redelijk overzichtelijk is, maar ze allemaal samen te veel worden? Wil je net als Jacqueline weer fit en energiek door het leven gaan? Neem dan vrijblijvend contact met mij op : 06-29188894

Laat een bericht achter

Is jouw interesse gewekt en wil je mijn coaching?