Het verhaal van Marcel

Door 21/06/2018Blog berichten

Marcel is getrouwd met een chronisch zieke vrouw, waardoor de zorg voor zijn beide zonen volledig op zijn schouders rust. Een zoon is hoog-sensitief en de andere heeft ADHD, waardoor beiden een andere aanpak en begeleiding nodig hebben.

Beide diagnoses zijn begin dit jaar gesteld en Marcel is nog op zoek naar hoe hij hier het beste mee om kan gaan. Daarnaast heeft hij kort geleden zijn baan verloren. Hierdoor dreigde onder andere het gevaar dat misschien het huis verkocht zou moeten worden, omdat de medische zorg een te grote bres geslagen had in zijn financiële buffer.

Marcel had het gevoel overal te kort te schieten. Gezien de complexiteit van zijn situatie hebben we alle uitdagingen overzichtelijk in kaart gebracht. Vervolgens zijn wij prioriteiten gaan stellen. Waar moet de aandacht nu echt als eerst op gevestigd worden? Door dit overzicht heeft Marcel gelukkig alweer wat meer rust in zijn hoofd en maakt hij dagelijks progressie. Hij heeft het gevoel weer bijna volledig de touwtjes in handen te hebben.

Marcel het is enorm knap hoe jij je ondanks alle tegenslagen terug blijft knokken. Jij verdient een prachtige toekomst en daar gaan wij samen voor jou en je gezin voor zorgen!

Herken jij jezelf in het verhaal van Marcel? Heb jij ook met situaties te maken gehad waar je nooit voor hebt gekozen, maar dit wel van grote invloed was op jouw leven? Ik luister graag naar jouw verhaal en samen zorgen wij ervoor dat jij de regie weer in handen krijgt. Bel mij vrijblijvend op via: 06-29188894

Laat een bericht achter

Is jouw interesse gewekt en wil je mijn coaching?