Het verhaal van Marjolein

Door 21/06/2018Blog berichten
Marjolein is een jonge vrouw van 28 met een zoontje van 6. Als gevolg van huiselijk geweld had Marjolein haar toevlucht genomen tot de vrouwenopvang. Na wat tijd hier doorgebracht te hebben, wilde Marjolein weer verder met haar leven. Het mag vanzelfsprekend zijn dat dit een grote impact heeft gehad op haar leven. Vanuit de vrouwenopvang is zij verhuisd naar een eigen woning. Haar wens was om van daaruit toe te werken naar een financieel onafhankelijke situatie.

Voor Marjolein staat ten allen tijde het welzijn van haar zoon boven aan haar prioriteitenlijst. Om deze welzijn ook structureel te kunnen verzorgen, was het van belang dat we de focus gingen leggen op haar herintreding op de arbeidsmarkt.

Wij zijn samen gaan oefenen hoe wij dit het beste aan konden pakken. Door deze oefeningen veelvuldig te herhalen, steeg Marjoleins zelfvertrouwen. Inmiddels is Marjolein aan de slag als vrijwilliger tijdens de schooluren van haar zoon. In de tussentijd werken wij aan de sollicitatievaardigheden van Marjolein om uiteindelijk die zeer verdiende vaste baan te krijgen.

Marjolein je bent een topper en wij gaan ervoor zorgen dat jij snel de beschikking hebt over die vaste baan! Herken jij jezelf in het probleem van Marjolein? Neem jij ook zaken van thuis mee naar je werk of vice versa? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via: 06-29188894

Laat een bericht achter

Is jouw interesse gewekt en wil je mijn coaching?